Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Ondersteuning
Van goede kwaliteit LEIDENE Jeepkoplampen voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Jeepkoplampen voor verkoop
Het verbazen steekt nog niet de twee hoogste lichten aan, getelegrafeerd maar de bodems waren 2 dagen geleden geïnstalleerd en zijn ontzagwekkend. De super verstralers, kunnen alles zien.

—— Dustinschuurmachines

Grote bar! Kijkt en vindt als het - kwaliteit hoog is. Het licht zelf is zeer helder en verlicht een, groot aethstetic en nuttig punt

—— De Brandwonden van Bradford

Uiterst tevreden met dit licht. Het deed alles ik veronderstelde en zo veel beter ben wegens ver.

—— Robert Gutierrez

Ik ben zeer tevreden met de lantaarns. Ik heb één van de gelijkaardige die lantaarns op TV voor a lot more geld worden verkocht en het is niet zo goed zoals van u. Dank

—— Sam Baker

Groot het werklicht dat mijn vrouw en ik gebruikt om onze 10x10-luifel omhoog aan te steken voor gezicht het schilderen. De batterij duurt oud, zelfs op hoge outputwijze.

—— Bubba T Kalookakoo

Ontzagwekkende lichte bar. Spoedig tot een andere één voor mijn 2015 F350 opdracht geven. Zeer zeer helder voor zulk een kleine bar.

—— Paul gallamore

Liefde het tot dusver. Zeer helder en zeer breed dekkingsgebied. Ik zette het op mijn brushguard op en het was zeer gemakkelijk op te zetten.

—— daniel

Ontzagwekkende product, eenvoudig en de werken flawlessly te installeren.

—— Jim Waters

Groot product! Zoals precies beschreven! Gemakkelijk te installeren. Hoog - kwaliteit en uiterst helder licht.

—— Fabian-Jaimes

Dit is mijn 3de lichte bar die ik van Prima heb gekocht en zij zijn altijd grote kwaliteit. Ik adviseer hoogst kopend van dit bedrijf.

—— Clyde

Beste lichte bar op de markt, en ik heb een bos geprobeerd.

—— Scott V.

Dit licht is werkelijk goed elk die ding goed met inbegrip van blauwe tand wordt gewerkt en zeer gemakkelijk om ware gebruiksklaar te installeren. Kwaliteitsmateriaal.

—— Julian

Ik houd van het een en houd kopend. Uitstekende geleide bar, houd ik werkelijk van de stroboscoopfunctie en van de verschillende kleuren het uitzendt.

—— Juan Carlos

Lichte zeer helder en duurzaam. Het glas op de lenzen ontruimt nog en holdingskwaliteit

—— Trek zal aan

Houd van hen het zegt daar slechts 27W maar zij steken omhoog de Sleep zoals Daglicht aan, de Lichten die op de Machine waren 37W waren en u niet niets kon zien.

—— Bert korte

Zeer Helder, houd van hen. wordt gemonteerd voor Vlagverlichting (buiten), en andere is voor mijn het werkbank voor computerreparatie

—— Openhartig

ONTZAGWEKKENDE LICHTEN! De kwaliteit is hoogste inkeping. Deze lichten zijn reusachtige verbetering over voorraad. GEEN RFI-INTERFERENTIE. De klantenservice is groot.

—— Daniel Ellis

De grote gemakkelijke lichten, installeren, en super goedkoop. Werkelijk licht deze omhoog de weg. Hoogst adviseer.

—— straalwateren

Gemakkelijk installeer, is verwijderen van de grill gemakkelijk genoeg, was verwijderen van de bestaande koplampen gemakkelijk, verwijderend de mistlichten in een Rubicon-soort gezogen.

—— John Howard

Goede kwaliteit en zeer helder. Plannend bij het opdracht geven van een tot andere voor een vriend, als dank u voor het weer verenigen van mijn jeepnadat ik het schilderde.

—— Leonidas

Wanneer de Duisternis valt, wanneer de nacht binnen rolt, wanneer u alleen bent en allen deed schrikken neemt het is….snelle één flick van een schakelaar. Boom! Hello-Zonneschijn!

—— morris van Keith

Ontzagwekkende vrij helder voor de prijs houdt van het helpt een partij in de voorsteden was ik leeft.

—— truman Donald

Ik ben online Chatten Nu

Prima Electronic Technology Co., ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Prima Electronic Technology Co., ltd Prima Electronic Technology Co., ltd Prima Electronic Technology Co., ltd Prima Electronic Technology Co., ltd Prima Electronic Technology Co., ltd Prima Electronic Technology Co., ltd Prima Electronic Technology Co., ltd Prima Electronic Technology Co., ltd
Team Fabriek certificaat Octrooi Kantoor Meeting Room Toon kamer Toon kamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : PRIMA
Aantal werknemers : 500~600
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Prima is Elektronisch Technologie, Ltd, één van de meest professionele speciale fabrikanten die zich in LEIDENE verlichting zoals LEIDEN het werklicht, LEIDENE lichte bar, LEIDEN drijf licht en ver gebiedslicht ect vele jaren specialiseerde.

 

Onze Voordeeldienst:

1. Wij hebben een professinal en expenrienced Onderzoek en Ontwikkelingsteam, dat kunnen ervoor zorgen dat wij de meest innovatieve en unieke producten aan onze klanten kunnen regelmatig aanbieden.

2. Prima bezit een professioneel R&D-team, als om het even welke klanten om het even welke nieuwe ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten, vertellen ons uw idee hebben, kunnen wij volkomen ontwerpen en vervaardigen wat u in mening hebt.

3. Als fabrikant, als om het even welke klanten om het even welke speciale ontwerpproducten nodig hebben, verzend ons de steekproeven pls, kunnen wij nieuwe vormen maken om de betere die te ontwikkelen op de steekproeven worden gebaseerd.

4. Het bezitten ervoer verkoopteam, luisteren wij altijd geduldig aan de behoefte van de klanten en berekenen wat de klantenbehoefte, en de meest professionele suggesties en de geschikte keus aan elke klant aanbiedt.

5. Als fabriek en leverancier, kunnen wij niet alleen om hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten van concurrerende groothandelsprijs aan onze klanten, maar ook het vermogen te hebben om massieve producttion te doen.

 

Technische ondersteuning:

1. Al onze het testen machines en het produceren van machines zijn uitgerust met geavanceerd systeem, zijn onze ingenieurs professinal en creatief, terwijl wokers ervaren zijn.

2. Al onze producten hebben standaard en strikte tests, en de overgegaane certificatie van Ce, van RoHS en Emark-.

 

De naverkoopdienst:

1. „De klantennadruk " is onze kernwaarde, is het worden de meeste leverancier van het professinal speciale materiaal in de wereld onze visie, zodat hebben al onze producten twee-jaren garantie minstens, één of andere gelijke liftetime garantie. Om het even welke vragen, zullen ons verkoopteam onze klant de meest satifactory naverkoopdienst aanbieden. Zo als om het even welke vragen, vrij voelen om op om het even welk ogenblik te contacteren ons in.

2. Wij hebben een volledig en efficiënt productiesysteem om de massieve eisen van onze klanten te ontmoeten. En wij hebben inventaris gereserveerd, zodat kunnen wij levering maken voor u onmiddellijk na betaling.

 

Betalingsvoorwaarden:

Onze betalingstermijnen zijn zeer flexibel, Paypal, T/T, is Western Union ect aanvaardbaar allen.

 

De verpakkingsdienst:

De witte doos, het kleurenvak en de verpakking van speciale klanten zijn beschikbaar.

 

De vervoersdienst:

Fedex, UPS, DHL, EMS, TNT is onze samenwerkingspartners op lange termijn, zodat door overzees, door de lucht, door experess zijn beschikbaar allen. De flexibele vervoersdienst voorziet onze klanten van meer opties, maar ook waarborgt onze producten aan de klantenbrandkast in de kortste tijd devileried.

Contactgegevens
Prima Electronic Technology Co., ltd

Contactpersoon: Ms. Chris

Tel.: 86-20-29017328

Fax: 86-20-28276065

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)