Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Ondersteuning
Thuis

Prima Electronic Technology Co., ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit LEIDENE Jeepkoplampen voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Jeepkoplampen voor verkoop
Het verbazen steekt nog niet de twee hoogste lichten aan, getelegrafeerd maar de bodems waren 2 dagen geleden geïnstalleerd en zijn ontzagwekkend. De super verstralers, kunnen alles zien.

—— Dustinschuurmachines

Grote bar! Kijkt en vindt als het - kwaliteit hoog is. Het licht zelf is zeer helder en verlicht een, groot aethstetic en nuttig punt

—— De Brandwonden van Bradford

Uiterst tevreden met dit licht. Het deed alles ik veronderstelde en zo veel beter ben wegens ver.

—— Robert Gutierrez

Ik ben zeer tevreden met de lantaarns. Ik heb één van de gelijkaardige die lantaarns op TV voor a lot more geld worden verkocht en het is niet zo goed zoals van u. Dank

—— Sam Baker

Groot het werklicht dat mijn vrouw en ik gebruikt om onze 10x10-luifel omhoog aan te steken voor gezicht het schilderen. De batterij duurt oud, zelfs op hoge outputwijze.

—— Bubba T Kalookakoo

Ontzagwekkende lichte bar. Spoedig tot een andere één voor mijn 2015 F350 opdracht geven. Zeer zeer helder voor zulk een kleine bar.

—— Paul gallamore

Liefde het tot dusver. Zeer helder en zeer breed dekkingsgebied. Ik zette het op mijn brushguard op en het was zeer gemakkelijk op te zetten.

—— daniel

Ontzagwekkende product, eenvoudig en de werken flawlessly te installeren.

—— Jim Waters

Groot product! Zoals precies beschreven! Gemakkelijk te installeren. Hoog - kwaliteit en uiterst helder licht.

—— Fabian-Jaimes

Dit is mijn 3de lichte bar die ik van Prima heb gekocht en zij zijn altijd grote kwaliteit. Ik adviseer hoogst kopend van dit bedrijf.

—— Clyde

Beste lichte bar op de markt, en ik heb een bos geprobeerd.

—— Scott V.

Dit licht is werkelijk goed elk die ding goed met inbegrip van blauwe tand wordt gewerkt en zeer gemakkelijk om ware gebruiksklaar te installeren. Kwaliteitsmateriaal.

—— Julian

Ik houd van het een en houd kopend. Uitstekende geleide bar, houd ik werkelijk van de stroboscoopfunctie en van de verschillende kleuren het uitzendt.

—— Juan Carlos

Lichte zeer helder en duurzaam. Het glas op de lenzen ontruimt nog en holdingskwaliteit

—— Trek zal aan

Houd van hen het zegt daar slechts 27W maar zij steken omhoog de Sleep zoals Daglicht aan, de Lichten die op de Machine waren 37W waren en u niet niets kon zien.

—— Bert korte

Zeer Helder, houd van hen. wordt gemonteerd voor Vlagverlichting (buiten), en andere is voor mijn het werkbank voor computerreparatie

—— Openhartig

ONTZAGWEKKENDE LICHTEN! De kwaliteit is hoogste inkeping. Deze lichten zijn reusachtige verbetering over voorraad. GEEN RFI-INTERFERENTIE. De klantenservice is groot.

—— Daniel Ellis

De grote gemakkelijke lichten, installeren, en super goedkoop. Werkelijk licht deze omhoog de weg. Hoogst adviseer.

—— straalwateren

Gemakkelijk installeer, is verwijderen van de grill gemakkelijk genoeg, was verwijderen van de bestaande koplampen gemakkelijk, verwijderend de mistlichten in een Rubicon-soort gezogen.

—— John Howard

Goede kwaliteit en zeer helder. Plannend bij het opdracht geven van een tot andere voor een vriend, als dank u voor het weer verenigen van mijn jeepnadat ik het schilderde.

—— Leonidas

Wanneer de Duisternis valt, wanneer de nacht binnen rolt, wanneer u alleen bent en allen deed schrikken neemt het is….snelle één flick van een schakelaar. Boom! Hello-Zonneschijn!

—— morris van Keith

Ontzagwekkende vrij helder voor de prijs houdt van het helpt een partij in de voorsteden was ik leeft.

—— truman Donald

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5

1

 • lopende band

  Prima, aangezien een fabriek en fabrikant, in Guangzhou, China wordt een gevestigd, die een gebied behandelen van, drie productie lijn-geleide drijflichten hebben, leidde lichte bars en productiegeval dat.

   

  Elke productielijn is uitgerust met geavanceerde en effient machines. De LEIDENE drijf lichte en geleide lichte bar is uitgerust met de vorm van het matrijzenafgietsel voor massieve opbrengst, en als de klant ons wenst om nieuwe vorm voor speciale aangepaste producten te openen, is het aanvaardbaar, terwijl het beschermingsgeval onze het bewerken en injectieinstallatie bezit, om het even welke speciale vereisten over het geval, proberen wij altijd ons beste om aan de behoeften van onze klanten, zoals de verschillende eisen van de gevalgrootte te voldoen.

   

  Het aantal van onze arbeiders is meer dan 300, die allen deskundig en ervaren zijn om voor de bulkproductie in hoogte te waarborgen - kwaliteit. Bovendien, elke woker moet strikt hebben en de standaard opleiding vóór krijgen om regelmatige van tijd tot tijd opleiding te werken en te hebben.

   

  Een grote hoeveelheid ervaren arbeiders verstrekt een betrouwbare waarborg voor bulk en hoogte - kwaliteitsproductie. Wij kunnen vrij 3000 stukken per dag dichtbij vervaardigen om de grote ordeeisen van onze klanten te ontmoeten.

   

  Prima is geaccrediteerd met ISO9001 en BSCI en handhaaft altijd een strikte houding ten opzichte van kwaliteitscontrole en werkomgeving om ervoor te zorgen dat de certificatie wordt gehandhaafd.

   

 • OEM / ODM

  OEM en ODM zijn beide beschikbaar in Prima, zijn wij beschikbaar in specificaties, verschijning, kleuren, unieke emblemen etc. op de producten. Als onze klanten de twee diensten wensen, voorzie ons van de aangepaste productentekeningen, specifieke speciale specificaties, detail requiremets, kunnen wij absoluut aan alle vereisten voldoen.

   

  Doe wat u, wilt aanbiedt wat u nodig hebt.

 • R & D

  Prima bezit een sterk en innovatief R&D-team om krachtige steun aan te bieden voor constant de productie van bijgewerkte producten.

  Ons R&D-team is bestaat uit bijna 20 personeelsleden door Programmateam. Ontwikkel verwervingspersoneel, Structral-ontwerpingenieurs, Product testende ingenieurs en Professionele product assemblerende ingenieurs.

  Het programmateam is verantwoordelijk voor de productenontwikkelingen en gehele proccesure van de productenontwikkeling, en het personeel van de ontwikkelingsverwerving is hoofdzakelijk voor zorgvuldig het selecteren van en het kopen van de grondstof voor nieuwe productenontwikkelingen, terwijl de structurele ingenieurs de last van het ontwerpen van de nieuw productverschijningen en de binnenlandse structuurontwerpen nemen. Nadat de nieuwe producten worden geassembleerd, zullen onze testende ingenieurs van het professinalproduct een reeks strikte tests aangaande elke producten, zoals waterdichte tests, standaard optische tests, het verouderen tests, lage temperatuurtests, zoute neveltests en schokbestendige tests uitvoeren om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van de nieuwe innovatieve producten.

  Ons R&D-team wordt sterker en technischer door meer te huren specilized onderzoek personnels en het professionelere testen, product certificatietalenten. Als onze klanten om het even welk idee over het ontwikkelen van nieuwe producten hebben, bied ons de steekproeven aan of de ideeën, zullen ons R&D nooit onze klanten neer laten, kunnen wij precies ontwikkelen wat de behoefte van onze klanten. Onze klanten zijn altijd satified en vertrouwend met ons onderzoek en ontwikkelingsvermogen. En ons R&D-team verbetert voortdurend onze productontwerpen volgens de behoefte aan de markten.

Contactgegevens
Prima Electronic Technology Co., ltd

Contactpersoon: Ms. Chris

Tel.: 86-20-29017328

Fax: 86-20-28276065

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)